HAKKIMIZDA

Yaptığımız işi seviyoruz. Yaklaşık çeyrek asırdır (2002) den beri Marmara Bölgesinde Personel Yemek Hizmetleri sağlayıcısı olarak İş Dünyasına “Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti” ilkesi doğrultusunda “En İyisini Üretmek ve Sunmak” için çalışıyoruz.


VİZYONUMUZ

Ürün tedarik, üretim, gıda güvenliği ve servis sürecinde “öncelik kalite” ilkesi ile tanınmak.

MİSYONUMUZ

Saygın servis sunumu ile sağlıklı, besleyici ve hijyenik hizmetlerimizi müşterilerimizin tasarrufuna sunmak.


ÇALIŞMA PRENSİPLERİMİZ

  • Önceliğimiz müşteri ve çalışanlarımızın sağlığıdır,
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak,
  • Çalışanlarımıza değer verip katkılarını sağlamak için gereken ortamı sağlamak,
  • Verimli büyüme doğrultusunda yönetim ve çalışanların bütünlüğünü sağlamak,
  • Performans ve verimli olma odaklı çalışarak, düşük maliyet ile kaliteyi yakalamak

DEĞERLERİMİZ

  • Şeffaflık ilkesi doğrultunda dürüst, adil ve saygılı oluruz,
  • En üst kalitede hizmet için çalışır, hatalardan ders çıkartır, yeni fikirler geliştiririz,
  • İnisiyatif almayı ve yeteneği teşvik ederken disiplini bozmayız,
  • Başarının takım çalışması ile olduğuna inanarak çalışırız,
  • Bireysel ve grup sorumluluğuna inanarak çevre ve toplum sağlığını önemseriz,
  • Sorunların çözümünü deneyim zenginliği ve bilgi ile sağlarız.

POLİTİKAMIZ

  • İnsana saygı ilkesi ile hem çalışanlarımıza hem de müşterilerimize yaklaşmak,
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmak,
  • Çalışanların mutluluğunu önemsemek,
  • Çevreye karşı duyarlı olmak,
  • Etik değerlere ve yasalara sadık kalmak,
  • Personel becerilerini geliştirici ve seviye yükseltme eğitimleri sağlamak,
  • Ekonomik ve güvenli üretim için mutfak teknolojisini modernize etmek,
  • Satın Almanın üretim kalitesine etkisi bilinci ile tedarik sürecini yönetmek,
  • İş Sağlığı ve Güvenliğini her safhada uygulamak,
  • Gıda güvenliği her şeyin üstünde anlayışına yönelik çalışmak,
  • Kalite yönetim sistemlerinin uygulanmasına ve denetimine sadakat göstermek,
  • Hijyen kültürünün kurumsal ve bireysel olarak her safhada benimsemek,
  • İstikrarın başarıyı getireceği inancı ile toplam kalitede süreklilik için çalışmak.

TAAHHÜTLERİMİZ

    Yaptığımız iş insan odaklı olduğu için öncelikle İnsana Saygı temel kaidesi ile hem çalışanlarımıza hem de müşterilerimize saygı ve sevgi ile yaklaşırız. Kendimize olan saygının ifadesini yaptığımız işimize yansıtarak çalışırız. Çalışanlarımız ve yönetim, müşterilerimizin isteklerine duyarlı davranarak ekip dayanışması ve özveri ile görevlerimizi yerine getirerek hizmetlerimizi sunarız.

  • Birbirimize saygılı ve adil davranırız,
  • Çalışanlarımıza gelişme ve ilerleme fırsatları sunarak eğitim ile destekleriz,
  • Becerilerini geliştirmelerini ve potansiyellerini ortaya çıkarmaları için teşvik ederiz,
  • Olumlu düşünerek, bir ekip olarak, uyum içinde çalışırız,
  • Etik değerlere ve yasalara sadık kalmak,
  • Birbirimize ve müşterilerimize değer vererek çalışırız.

TÜZEL KİŞİLİK

ATA CATERING
Ata Toplu Yemek Hizmetleri Ve Organizasyon Ltd.Şti.
Ticaret Sicil Kaydı
İstanbul Ticaret Odası, 26 Aralık 2007
İstanbul Ticaret Sicil Memurluğu No. 649439
İstanbul Sanayii Odası, 42022
Gıda Üretim Ve İşletme Kayıt Belgesi
İstanbul Tarım İl Müdürlüğü, 1 Haziran 2012 / TR-34K-007013
Kurumsal Adres Ve İletişim Bilgileri
İkitelli OSB. Mutfakçılar Sanayii Sitesi M8 Blok No. 28
Başakşehir/İSTANBUL
Tel. 212 659 10 90 www.atatopluyemek.com.tr This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.